Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

HURTIGRUTENS EKSPEDISJONSREISER HELE ÅRET
FAST AVTALE

Rabatt på ekspedisjonsreiser med Hurtigruten.

Du trenger ikke bestige Mount Everest for å plante et flagg. Med Hurtigrutens ekspedisjonsskip kan du realisere dine store og små drømmer. Reis inn i uberørt villmark, eller bare nyt følelsen av å prøve noe nytt.

Det er vårt privilegium å kunne tilby villmarkseventyr og kulturelle opplevelser til eventyrere verden over.

Vi seiler fra pol til pol, i både kalde og varme farvann. I 125 år har Hurtigruten seilt langs den røffe og vakre norskekysten. Om bord har vi kapteiner og besetning med bred maritim ekspertise og erfaring.

Vi er lommekjente i havene rundt Svalbard, Island, Grønland, Canada og Antarktis. Nå er vi klare for å ta deg med på våre ekspedisjonsreiser!

Å seile gjennom uberørt natur fører med seg et stort ansvar. Derfor har vi investert i grønn teknologi for fremtiden. Vårt nyeste skip, MS Roald Amundsen, sjøsettes i 2019 og blir verdens mest moderne ekspedisjonsskip. I konstruksjonen har vi vektlagt optimal sikkerhet, komfort for gjestene, energieffektivitet og miljøvern, men den virkelige grønne satsningen ligger i skipets hybridteknologi. Den nye teknologien tillater oss å utforske urørt villmark, mer stillegående og miljøvennlig enn noen gang tidligere.

Hvert skip i flåten vår er en flytende basecamp, skreddersydd for at du skal bli kjent med din indre oppdager. Reis i fotsporene til historiens største oppdagere når vi krysser de store havene på jakt etter de største eventyrene.


I 1911 reiste Roald Amundsen sørover med det originale Fram-skipet, og ble første person til å nå Sydpolen. Etter et dramatisk kappløp plantet han flagget sitt på verdens sørligste punkt. Nå oppfordrer vi deg til å plante ditt flagg. Hvor går ditt neste eventyr?

 

Fordelspris:
5 %

5% gjelder på Hurtigrutens ekspedisjonsreiser hele året.

Tilbudet gir rabatt på selve seilingen, ikke eventuelle hotell/transfer.

Rabatt gis kun på nye bookinger og ved bestilling over telefon.
Det gis ikke rabatt i etterkant av tidligere bestilling. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabatter, med unntak av 5% ambassadørrabatt.For booking: Telefon: 810 30 000, oppgi at du er BT abonnent. Fordelskortet må fremvises ved reise.

Bli inspirert her

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien