Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Hordaland Teater i Logen
18. til 20. oktober

1980 AKER BRYGGE

-Eller kunsten å selje si eiga mor

Bli med STATSTEATRET til 80-talet og til songen om den frie marknaden til tida der lønnsemd, emisjon, korrupsjon, innsidehandel og «milking the cow» blei ein del av vokabularet. Tiåret då off-white blei en farge, og vi alle blei Poco Loco.
Aker Brygge – der draumar blir til, og boblane brest.

Vi møter familien Kielland; ei pensjonert lærerinne, Agnes, og hennar tre vaksne søner. Einar, den eldste, har spesielle behov og bur på institusjon, Wilhelm jobbar i Kreditkassen og yngstemann, Alexander, er eigedomsmeklar.

Alexander drøymer om å bli investor og leike med dei store gutane, men til slikt trengs det jo pengar. Store pengar. Så døyr tante Brynhild. Og ikkje før Agnes har lest testamentet, så bankar jappetida på døra.

Velkommen til familien Kiellands vekst og fall.

Velkommen til Fame, Sweet Dreams og Dancing in the Dark. Vi hadde Faith og møtte mang ei Material Girl som ville Take on Me eller Beat It.

Og om Eye of the Tiger stirra på oss, så stirra vi tilbake. Vi har alle eit Hungry Heart so Wake me up before you Go-Go, cause I see True Colors and I am Walking on Sunshine, så kom igjen, Lets Dance! Nothings Gonna Stop Us Now, Take my Breath Away, Cause I Cant fight this Feeling, Baby, I am Free – Free Fallin´!

We didn`t start the Fire, men vi var alle med på The Final Countdown.
Velkommen til Statsteatrets 8. kapittel av Noregshistoria!
Framsyninga er ein samarbeidsproduksjon.

Fordelspris:
Kr 280,-

Ordinær pris Kr 350,-


NB : Ved bestilling: Husk å velge ”moderasjonar” i billett-type (nedtrekksmenyen) for å få BT Fordelpris.

Mer info/billetter

Vis alle tilbud i denne kategorien