Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Troldsalen
1. juni 2017

1B1 Ensemble m/Sonoko Miriam Welde

Det sprudlende strykeensemblet 1B1 med bergensfiolinist Sonoko Miriam Welde.

For strykerne i Stavanger-baserte 1B1 kommer spillegleden og musikklidenskapen alltid først. Siden starten i 2008 har de rukket å vinne en Spellemannspris, etablere seg internasjonalt og spille med artister og komponister som Arvo Pärt, Benjamin Schmid, Steve Reich og Lars Anders Tomter.

Kunstnerisk leder og grunnlegger Jan Bjøranger har uttalt at ensemblet jobber og tenker mer som et band. Musikerne memoriserer musikken, og kommunikasjon og kunstnerisk uttrykk trumfer perfeksjonisme hver gang. Tilnærmingen er hørbar: Ensemblet har utviklet et tettpakket, livlig lydbilde med en sterk rytmefølelse.

Du møter 1B1 Ensemble på mange arenaer under årets festspill. På denne første av to konserter i Troldsalen spiller de verk av Britten, Tsjajkovskij, Schnittke og Sjostakovitsj sammen med den unge fiolinisten Sonoko Miriam Welde, som har opptrådt under Festspillene en rekke ganger og ble plukket ut til talentutviklingsprogrammet Crescendo i sommer. I tillegg til solistkarrieren, er hun førstefiolinist i strykekvartetten Opus13, som blant annet har en konsert sammen med Vertavokvartetten i Troldsalen under årets festspill.

«Dette er slik musikk burde fremføres og oppleves i dag.»
– CELLIST CLEMENS HAGEN

Fordelspris:
Kr265,-

Ordinærpris Kr 350,-

Transport t/r inkludert i billetten:
Avreise fra Strandkaien, Turistinfo/Mathallen kl 15:00. Retur fra Troldhaugen kl 17:30

Billetter

Hjemmeside

Adresse: Troldhaugsveien 65

Vis alle tilbud i denne kategorien