Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Håkonshallen
6. juni 2017

Andreas Scholl & Tamar Halperin

Musikk fra det 20. århundre med kontratenor Andreas Scholl og pianist Tamar Halperin.

«Stemmen hans er ubestridelig maskulin, forbløffende høy, ufattelig mektig, fleksibel og bydende». Slik karakteriserer en Amazon-anmelder Andreas Scholls stemmeprakt.

Mange blant publikum og presse har gitt den tyske sangeren æren for å nærmest egenhendig ha skapt en massiv fornyet interesse for kontratenorens repertoar. Sikkert er det i hvert fall at Scholl har en egen evne til å begeistre og bergta konsertgjengere verden over. Hans to siste festspillbesøk i Håkonshallen var ikke noe unntak, med utsolgte hus og dryss av superlativer.

Scholl har gitt ut en rekke prisbelønte og bestselgende soloalbum, og er kjent for sine tolkninger av det barokke repertoaret og sanger etter den engelske komponisten Purcell. Kontratenoren har imidlertid alltid hatt interesse for ny musikk og komponert selv. På denne konserten presenterer han et program fra 1900-tallet, sammen med sin partner Tamar Halperin ved klaveret. Den israelske pianisten er solist og kammermusiker, og har et repertoar fra renessansen til i dag.

Fordelspris:
Kr 320,-

Ordinærpris Kr 420,-

Bestill

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien