Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

USF Verftet
6. oktober

Bernhoft & Fashion Bruises

Bernhoft & The Fashion Bruises er klar med nytt album og Norgesturné!

Om Bernhoft har en programerklæring, er det han ønsker å få folk til å danse og tenke samtidig. Nå annonserer artisten at han er klar for norgesturné i forbindelse med sitt nye album; «Humanoid», som slippes i august 2018. 

Det nye albumet består av låter som er hakket mer up-beat enn tidligere materiale, og har anslag av ren rock, uten at Bernhoft vil gi det stempelet «retro». Denne gangen har hans faste band, The Fashion Bruises, vært med på innspillingen av albumet, og prosessen har foregått mer eller mindre live. Slik blir det også naturlig at bandet blir med på norgesturnéen, som starter i Sandvika i september.

Etter å ha reist alene over store deler av verden i de ti årene han i år feirer som soloartist, er Bernhoft nå henrykt over å ta med seg The Fashion Bruises på veien.

– Med The Fashion Bruises har jeg funnet en spilleglede som er helt perverst sterk, jeg gleder meg som en tenåring til turné. Jeg er helt overbevist om at det er det beste bandet jeg har vært med i, og bedre enn de fleste band du får se i år, sier han.

Bernhoft forteller videre at han gleder seg til å slippe nytt album og få spille låtene live for publikum. Tematikken på «Humanoid», vekselvis skifter mellom hans optimistiske og desillusjonerte syn på verden. Plata har blitt formet av omveltningene i verden vi lever i, der ting som miljøkrisen og flyktningeproblematikk skaper stadig større motsetninger 

Fordelspris:
KR 385,-

Ordinær pris KR 435,-

Ståplasser
Aldersgrense 18 år (leg.plikt)
Bar m/ øl og vin
Foto og lydopptak forbudt

Dørene åpner kl. 19.00
Konsertstart kl. 20.00

Begrenset antall billetter med BT Fordel, første mann til mølla!

Billetter

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien