Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Bergenhus Festning - Bastionen
Onsdag 19. juni 2019

Beth Hart

Beth Hart er i fyr og flamme. Den Grammy-nominerte singer/songwriteren rir på en kreativ bluesbølge og det er endelig duket for en ny liveopplevelse med bluessensasjonen i Bergen! Med seg som spesiell gjest har hun vår hjemlige americanayndling Adam Douglas. For en festkveld dette blir!

“The ultimate female rock star” lyder lovordene om Beth Hart fra The Blues Magazine og det er ingen tvil om at hennes to tiår lange karriere har vært en storartet reise. Til stadighet skyter hun ut ut lovprisede album, samarbeider med musikkens aller største navn og fyller store scener verden over med sin brennende stemme, kveld etter kveld.

I siste omgang var det albumet Fire On The Floor som skaper overskriftene: et album som den ellers selvkritiske artisten ganske overlegent beskriver som “pretty frickin’ good”. Man skal være av den gretne sorten for ikke å være enig i dét.

Stemmen hennes har berørt gitarlegendene Jeff Beck, Slash, Joe Bonamassa og Buddy Guy så mye at de har invitert henne med seg på innspillinger og på scenen. Beth Hart har gjort en rekke storartede konserter i Bergen. I 2017 og 2015 spilte hun på USF Verftet og sommeren 2013 sto hun sammen med Joe Bonamassa på Plenen på Bergenhus Festning foran 5000 publikummere

Fordelspris:
Kr 640,-

Ordinær pris Kr 690,-

Billetter til fordelspris på denne konserten kan kun kjøpes via BT Fordel.
Billetter til andre enn abonnenter se bergenlive.no

Begrenset antall billetter til BT Fordel pris, første mann til mølla.

Billetter

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien