Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

8.–12. mars 2017

Borealis 2017

Borealis er en festival for eksperimentell musikk i Bergen. Det er et sted for eventyrlysten lytting, og her feirer vi musikken som ikke lar seg sette inn i velkjente rammer.

I år presenterer Borealis 26 arrangement, på 15 ulike scener over hele byen, med over 50 artister. Den offisielle åpningen av festivalen finner sted i Nykirken og Havforskningsinstituttets skur 17 på Nykirkekaien 8. mars.

Fem dager i mars hvert år inntar Borealis hele byen med nye musikalske eksperimenter fra Bergen, Norge og resten av verden. Borealis gir deg konserter, installasjoner, forestillinger, foredrag og filmer på mange av byens små og større konsertscener, kunstgallerier, kulturarenaer og andre rare steder du kanskje ikke har vært før.

Borealis arbeider med nålevende komponister, lydkunstnere, improvisatører og musikere, for å utvikle prosjekter som ommøblerer vår musikalske verden. Du utfordres til å stille spørsmål om hva musikk kan være, og hvor den kan ta deg.

Borealis er ikke én type eller sjanger av musikk, men i stedet en døråpner til de mest vågale og nyskapende artister og musikere, som gir oss noe nytt på vår vei videre.

Borealis er åpen for alle; fra førstegangslytteren til den erfarne musikkviter, fra de aller minste til de eldste og klokeste.

Borealis inviterer deg med på en reise gjennom nye musikalske verdener!

Fordelspris:
Kr 80,- til 650,-

Ordinærpris Kr 100,- til 900,-

Billetter

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien