Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Media City Bergen
Utgått

BT inviterer til morgenmøte om Baneheia-saken

Er Viggo Kristiansen en drapsmann? Eller er Baneheia tidenes justismord?

  1. mai ble Lena Sløgedal Paulsen (10) og Stine Sofie Sørstrønen (8) drept og voldtatt i Baneheia utenfor Kristiansand. Kameratene Jan Helge Andersen og Viggo Kristiansen ble dømt for drapene etter en kort og intens etterforskning.

Forfatter Bjørn Olav Jahr mener Viggo Kristiansen er uskyldig dømt, og at kameratens falske forklaring felte ham. I boken “To historier. En sannhet” plukker han fra hverandre bevisene som gjorde Viggo til et nasjonalt monster.

Fredag 27. april kommer Jahr til “Morgenmøtet” for å snakke om saken, sammen med jussprofessor og bevisekspert Eivind Kolflaath og BT-kommentator Eirin Eikefjord. Det vil bli servert kaffe, frokost og papiravis til våre gjester.

Bjørn Olav Jahr: Forfatter, forlagsrdaktør og journalist. Utdannet samfunnsøkonom, har jobbet i Dagbladet og Kapital, og fikk Skup-prisen i 2003 for avsløringen av Finance Credit-saken. Har senere bemerket seg i True Crime-sjangeren, blant annet med boken “Hvem drepte Birgitte Tengs”.

Eivind Kolflaath: Rettsfilosofi og professor i filosofi og rettsvitenskap ved Universitetet i Bergen. Jobber primært med bevisteoret, og har blant annet gitt ut boken “Bevisbedømmelse i praksis”.

Fordelspris:
Kr 50,-

Ordinær pris Kr 150,-

Billetter

Adresse: Media City Bergen Lars Hilles gate 30, 5008 Bergen

Vis alle tilbud i denne kategorien