Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Håkonshallen
26. mai 2017

Crescendo: Alisa Weilerstein & Jonathan Biss


Musikalsk gjensyn mellom gamle venner.


Cellist Alisa Weilerstein og pianist Jonathan Biss har vært venner siden tidlig i tjueårene, men sjelden hatt muligheten til å stå på scenen sammen. Under Festspillene får de gjenopplivet vennskapet – de to er også nye Crescendo-mentorer, og spiller flere konserter i ulike konstellasjoner med de unge kammermusikerne.

I Håkonshallen denne kvelden spiller de to verk av Schumann. Mellom disse fremfører Weilerstein og strykekvartetten Opus13 et av Boccherinis mest berømte verk, Kvintett i E-dur.

For å runde av kvelden fremfører fiolinist Guro Kleven Hagen «Erkehertug»-trioen sammen med Weilerstein og Biss. Beethovens pianotrio har fått dette navnet etter den østerrikske erkehertugen Rudolf, en av den romerske keiseren Leopold den andres sønner.
Introduksjon kl 18:55–19:15


Crescendo er et mentorprogram for unge klassiske musikere i regi av Festspillene i Bergen, Barratt Due musikkinstitutt og Oslo Filharmonien. Prosjektet støttes av Trond Mohn, Bettina Ford Jebsen, Hans Peter Jebsen, Sparebankstiftelsen DNB, Dextra Musica og Talent Norge.

Fordelspris:
Kr 305,-

Ordinærpris Kr 400,-

Billetter

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien