Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Troldsalen
29. mai 2017

Crescendo: Opus13 m/Vartavokvartetten


To kvartetter møtes i senromantisk kammermusikk.


Opus13 har tatt navnet sitt fra Mendelssohns populære strykekvartett nr. 2, opus 13, etter det første stykket de noen gang spilte sammen. I 2017 debuterer kvartetten internasjonalt med konserter i Frankrike og Danmark.

De unge musikerne møttes under studier ved Barratt Due musikkinstitutt, som står bak mentorprogrammet Crescendo sammen med Festspillene og Oslo-Filharmonien.

Ikke lenge etter at de debuterte som kvartett, ble Opus13 invitert til å spille med Vertavokvartetten da de feiret sitt 30-årsjubileum i Oslo i 2014.

Denne kvelden i Troldsalen møtes de igjen på scenen. Svendsens strykeoktett er tydelig folkemusikkinspirert, mens stykket av Mendelssohn har likhetstrekk med kvartettene Beethoven skrev mot slutten av sitt liv.

Fordelspris:
Kr 265,-

Ordinærpris KR 350,-

Transport t/r inkludert i billetten:
Avreise fra Strandkaien, Turistinfo/Mathallen kl 17:00. Retur fra Troldhaugen kl 19:30


Crescendo er et mentorprogram for unge klassiske musikere i regi av Festspillene i Bergen, Barratt Due musikkinstitutt og Oslo Filharmonien. Prosjektet støttes av Trond Mohn, Bettina Ford Jebsen, Hans Peter Jebsen, Sparebankstiftelsen DNB, Dextra Musica og Talent Norge.

BIlletter

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien