Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Geilo
November og desember

Eksklusivt tilbud hos DR Holms på Geilo

Hverdagsluksus med halvpensjon og eksklusiv vinsmaking hos Dr. Holms på Geilo

Spis, smak og nyt i herskapelige og tradisjonsrike omgivelser! Pakkepris for overnatting i to døgn. Inkluderer halvpensjon med deilig frokostbuffet og velkomponert treretters middag. Juletallerken til de som ønsker det. Eksklusivt for BT fordel inviteres du også til en unik vinsmaking med vår sommelier i Dr. Holms berømte vinkjeller. Velkommen til Geilo og Dr. Holms!

 

Onsdag:
Eksempelvis avreise Bergen togstasjon 11:59 (togbillett er ikke inkludert)
Ankomst Geilo* 15:16
Julemiddag med klassisk juletallerken og dessert 19:00

* Resepsjonen ligger en rusletur unna togstasjonen. Ved behov for henting på stasjonen informerer du om dette ved booking.

TORSDAG:
Frokostbuffet fra 07:30 
Opplev Destinasjon Geilo,

Vinsmaking med hotellets sommelier kl: 16:00
Treretters middag kl 19:00

Fredag:

Frokostbuffet fra kl 07.30
Opplev en avslappende formiddag i vår SPA/velvære-avdeling. Bestill gjerne SPA-behandling ved booking.
Hjemreise med Bergensbanen fra Geilo kl 11:56
Ankomst Bergen kl 14:57

Dr. Holms Hotel har vært en kilde til rekreasjon, trivsel og velvære siden begynnelsen av 1900-tallet. Beliggenheten midt i hjertet av det sørlige Norges naturherligheter er da også et utgangspunkt for inspirerende og styrkende opplevelser.

Det er den udefinerbare atmosfæren, sjelen, som har gitt Dr. Holms Hotel sin spesielle posisjon blant landets aller mest berømte hoteller. Kun den som har bodd her, vet hva vi snakker om. Som gjest vil du føle deg velkommen, bli oppvartet, trives og bli fylt av velvære

Kanskje du vil benytte anledningen til en profesjonell spabehandling: Vi inviterer deg inn i lekre lokaler – en oase av nytelse og velvære på hele 1000 m2 – med innredning inspirert av japansk minimalisme. Vi har til sammen 6 behandlingsrom og et hydroterapibad.

I tilknytning til Dr. Holms Spa ligger vår velværeavdeling hvor vi tilbyr garderober med dusjer og tørrbadstu, et felles tyrkisk dampbad, svømmebasseng og barnebasseng, trimrom og boblebad ute / inne. Som vår spagjest kan du også fritt benytte deg av disse fasilitetene.

Norges høyest beliggende bowlingbaner ligger på Geilo og Dr. Holms Hotel. Her har vi 6 moderne bowlingbaner. Spennende aktiviteter og gode tilbud for alle. Servering i lokalene.

1909 Sportsbar er vårt nyeste konsept. Lokalet ligger ved siden av Bowl & Dine med egen inngang. I dette lokalet har vi en bar med sportspreget stemning. Lokalet er utstyrt med storskjerm, shuffleboard og
foosball. Her vises fotballkamper på storskjerm fra alle de store ligaene, ishockey, langrenn, skiskyting, hopp, boksing, golf og alt annet av store sportsbegivenheter.

Restaurant Christian» er vår nye ala carte restaurant og er inspirert av Dr. Ingebrikt Christian Holms  livsfilosofi. Historien til Dr. Holms Hotel er lang og rik, med over 100 års kontinuerlig virksomhet siden åpningen den 27.november 1909, forøvrig samme dag som Bergensbanen ble åpnet. Dr. Ingebrikt Christian Holms hensikt var å etablere et tilbud for helse og sunnhet i den fineste fjellheimen med de beste omgivelser og den reneste luft. «Restaurant Christian» serverer utsøkt mat fra det franske kjøkken i kombinasjon med lokale råvarer.

Skibaren er hotellets hovedbar, hvor den legendariske afterskien startet og fortsatt har sitt hovedsete hver vinter. Om kvelden er skibaren et samlingspunkt på Geilo, hvor gjester og andre kan nyte den koselige atmosfæren.

Dr Holms Hotel ligger 3 minutter unna Geilo sentrum om du ønsker å se litt i mangfoldet av butikker, langrennsløypene er preparert og oppkjørte for deg som vil ta med skiene. Eller kanskje du vil rusle rundt på hotellet og ta inn den ubeskrivelige atmosfæren mens du nyter synet av vår flotte kunstsamling. Her er det lov til å drømme seg bort, nyte noen timer med ro, kanskje lese en bok biblioteket eller bare nyte utsikten. Hjertelig velkommen til Dr. Holms!

 

 

Fordelspris:
Kr 2100,- for 2 netter

Ordinær pris Kr 2835

Tilbudet gjelder pr. pers. i dobbeltrom i 2 netter i tiden 21-23 nov, 28-30 nov, 5-7 des, 12-14 des og 19- 21 desTogbillett må kjøpes selv.

Samlet rabatt ved to gjester: kr 1470,-

For booking ring eller send mail.
Dr Holms.no

Telefon: 32 09 57 00
booking@drholms.com

Vis alle tilbud i denne kategorien