Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Norge
11. til 17. mai.

Ferdigpakket 17. mai cruise fra Kirkenes til Bergen

Den klassiske reisen – sørgående: Kirkenes – Bergen  
Se noen av de vakreste strekningene langs kysten vår 
Opplev innseiling til Bergen på selveste 17. mai!

Kom våren i møte, og opplev norske matperler på en ferdigpakket tur fra Kirkenes til Bergen på MS Finnmarken! Reisen ender med innseiling til Bergen på selveste 17. mai!
Fra Arktisk villmark til sjarmerende byer – det å seile sørover med Hurtigruten er en helt unik opplevelse! Du begynner i Kirkenes, som ligger i Barentsregionen og like ved den russiske grensen. Først seiler skipet vestover, og deretter sørover – og underveis får du se noen av verdens vakreste øyer, høye fjell, idylliske fiskevær og unik natur på vei mot mildere fjordlandskap og temperaturer.
Få med deg Lofotens svimlende skjønnhet, der det varierende landskapet består av majestetiske fjell, dype fjorder, langstrakte strender og bittesmå fiskevær Besøk høydepunkter som Lofoten, Vardø, Hammerfest, Trondheim og Brønnøysund på dagtid.

Se noen av de vakreste strekningene langs kysten vår på dagtid, som Vesterålen, Risøyrenna, Raftsundet og Helgeland.

MS Finnmarken er vakkert innredet og dekorert i Art Nouveau-stil, en type stil som var populært da det første skipet med dette navnet ble bygd i 1912. Masse farger, geometriske figurer og overdådige ornamenter i Art Nouveau-stil går igjen på hele skipet. MS Finnmarken er det eneste skipet i flåten vår som har både svømmebasseng og boblebad ute på dekk. Et særtrekk på MS Finnmarken er baugen: fra dekk 5 kan du faktisk gå hele veien til spissen.

Inkludert er fly fra Bergen til Kirkenes, en overnatting i Kirkenes dagen før avreise, samt reise i lugar inkludert helpensjon (frokost, lunch og 3- retters middag) om bord på MS Finnmarken fra Kirkenes til Bergen.

Last ned tur i PDF

Fordelspris:
Fra kr 12.900,-

Innvendig dobbeltlugar Kr. 12.900.-
Utvendig dobbeltlugar Polar Kr. 13.900.-
Utvendig dobbeltlugar Arctic Superior Kr. 17.500.-

For mer informasjon kontakt Cruisespesialisten på telefon eller mail

Utsolgt!

Telefon: 55 59 68 40

Vis alle tilbud i denne kategorien