Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Bergen
Fast fordel

Flybussen

Flybussen i Bergen tilbyr deg hyppig, rask og enkel transport mellom Bergen sentrum og Bergen Lufthavn. I rushtiden går det en flybuss hvert 10. minutt mellom sentrum og flyplassen. Når det ikke går like mange fly, har Flybussen noe lavere frekvens og er tilpasset flytrafikken. Vi betjener alle rutefly som lander før kl. 01.00 om natten, og har i tillegg noen nattavganger gjennom uken.

 I sentrum stopper Flybussen på Dreggsallmenningen, ved Lido hjørnet, i Olav Kyrres gate og Bergen busstasjon. Fra Bergen busstasjon tar turen knappe 20 minutter.

Flybussen har også flere daglige avganger til og fra Åsane (via Fyllingsdalen), og turen tar kun 34 minutter. I ukedagene har Flybussen rute til Haukeland sjukehus. 

Sjekk ruteplanleggeren vår på flybussen.no for å finne din nærmeste holdeplass og passende avgang.


Fordelspris:
Rabatterte billetter

Priser:
Med BT Fordel får du rabatt på Flybussen når du reiser mellom Flesland til sonen Bergen sentrum og Åsane. Avhengig av billett, så sparer du mellom kr. 15 og 50 når du reiser med Flybussen og BT Fordel kan brukes på både enveis billetter og t/r-billetter. Det gir ikke ekstra rabatt for studenter og honnør med BT Fordel

Fordelskortet skal vises ved kjøp av billett på buss og taes med på reisen.

Flybuss ruter

Vis alle tilbud i denne kategorien