Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Bergen
Fast fordel

Flybussen

Flybussen i Bergen tilbyr deg hyppig, rask og enkel transport mellom Bergen sentrum og Bergen Lufthavn. Hverdager går det en flybuss hvert 10. minutt fra sentrum mellom  kl. 06.00 – 20.00. I sentrum stopper Flybussen på Dreggsallmenningen, ved Lido hjørnet, i Olav Kyrres gate og Bergen busstasjon. Fra Bergen busstasjon tar turen knappe 20 minutter.

Flybussen i Bergen kjøre også til og fra Åsane (via Fyllingsdalen) og har omstigning til/fra egen buss Haukeland sjukehus. Sjekk ruteplanleggeren. Husk alltid å velge dato og rute først.

Når du kommer til Bergen med rutefly står det alltid en flybuss og venter på deg rett utenfor ankomsthallen. Vi betjener alle rutefly som lander før kl. 01.00 om natten, og har i tillegg noen nattavganger gjennom uken. Sjekk rutesøket for detaljer.

På vei til sentrum eller Åsane stopper Flybussen på nærmeste holdeplass når du gir signal. 

Rutetider 

Fordelspris:
Rabatterte billetter

Priser:
Med BT Fordel får du rabatt på Flybussen når du reiser mellom Flesland til sonen Bergen sentrum og Åsane. Avhengig av billett, så sparer du mellom kr. 15 og 50 når du reiser med Flybussen og BT Fordel kan brukes på både enveis billetter og t/r-billetter. Det gir ikke ekstra rabatt for studenter og honnør med BT Fordel

Fordelskortet skal vises ved kjøp av billett på buss og taes med på reisen.

Flybuss ruter

Vis alle tilbud i denne kategorien