Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Hele verden
Fast avtale

Hotellbooking i hele verden

Vårt samarbeid med HEI Online gir deg som er registrert abonnent tilgang til 140.000+ forskjellige hoteller i hele verden med prisgaranti!

Prissjekker viser at HEI Online i snitt er ca 20% billigere enn de største booking websidene ved like betingelser. Noen ganger 1% andre ganger 60%. Let opp og finn de beste tilbudene. Kunder har spart flere tusen kroner på sine hotellbookinger hos HEI Online

Registrer deg og spar mye penger på overnatting. Husk det er prisgaranti!


Registrering:
1. Gå til http://ho.hotel-express.com/bt
2. Første gang: klikk «Registrer» i toppmeny.
3. Sett inn brukernavn (e-mail) og eget valgt passord. I feltet «Aksesskode» – fyll inn: BTFordel
4. Ved fremtidig innlogging bruker du eget valgt brukernavn (e-mail) og passord.
5. Book så mye du vil for hele husstanden så lenge du er abonnerer på Bergens Tidende.

Slik fungerer det:
Søk opp hotell via bynavn eller hotellnavn.  
Etter at du har søkt opp ønsket hotell ved å velge by, dato og antall personer, velger du «Bestill nå» ved siden av prisen. Bekreft e-postadresse, klikk for å gå til betaling og fyll inn kredittkortinformasjon. Betaling gjøres via betalingsportalen Payex i Norge og til Nordea i norske kroner. Ingen kredittkortopplysninger lagres. Du får så en voucher (kvittering) med bookingnummer frem på skjermen som kan skrives ut. Denne blir også sendt deg på mail. Via siden «Mine bookinger» kan du også søke opp alle dine reservasjoner og printe ut voucher igjen. Voucher med reservasjonsnummer vises til hotellet ved ankomst. Avbestillingslink finnes også på alle de samme stedene. I voucheren vil det være lagt inn telefonnummer til kundeservice i Norge som er gratis å ringe hvis en har problemer i ordinær åpningstid 0830-16.00. For de fleste hoteller vil det også være 24 timers nødhjelp, da fra utlandet. Oppgi alltid bookingnummer og navn om du ringer kundeservice.

Det kommer ingen gebyrer eller moms i tillegg til prisen du får oppgitt, og heller ingen gebyrer når det avbestilles innen avbestillingsfristen. Avbestillingsfristen finner du for hvert hotell ved å klikke «Bestill nå». Enkelte byer i utlandet vil ha city tax eller Resort fee som en må betales på hotellet (typisk 1 Euro per natt) Dette er det samme for alle bookingwebsider og noe en ikke kan belaste ved bestilling.

 Andre fordeler:

  • Sports Events 365: Bestill billetter til sports arrangementer som Premier League og Champions League og andre arrangementer i hele verden til rabatterte priser
  • Priority pass: Opptil 15% rabatt på tilgang til over 600 flyplass flyplass lounger
  • Dragonpass: Opptil 50% rabatt på tilgang til 750 flyplass lounger i hele verden.
  • Pocketguide: 5 euro til bruk på appen PocketGuide som gir en virtuell sightseeing i 115 forskjellige land rett på mobiltelefonen!
  • Sixt Bilutleie: Opptil 20% rabatt på bilutleie.

Kjører du elbil?
Viste du at HEI Online som eneste hotelbookingssted i Norge har kartlagt hvilke hoteller i Norge som har ladeplass for elbiler?
Inne på hotellet på HEI Online kan du se etter  ikonet for å se om hoteller har ladeplass for EL Biler. Ved å holde museknappen over ikonet kan du også se om ladingen er gratis eller om det koster ekstra.

 
Fordelspris:
20% rabatt i snitt.

Prisgaranti:
Skulle du likevel finne hotellrommet du bestiller billigere et annet sted, utbetales mellomlegget om du fyller ut prisgarantiskjemaet på nettsidene innen 24 timer etter at rommet ble bestilt. Du kan derfor være trygg på at du alltid minst vil få den laveste prisen som er tilgjengelig, og som oftest vil vi være betydelig billigere enn noen priser du finner andre steder. 
Garantien gjelder ved like betingelser som med eller uten frokost, samme romtype og mulighet til å avbestille uten gebyr.

Registrer deg og spar mye penger på overnatting!

Access code: BT Fordel

Booking

Vis alle tilbud i denne kategorien