Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Bergenhus Festning.
5- til 20. august

Hekseringen

“Hekseringen” er en nyskrevet familiemusikal. På rollelisten finner vi en rekke talentfulle skuespillere, som Jarl Goli, som skal spille biskopen, og Mikkel Gaup, som skal spille byens nattmann. 12 år gamle Linnea Selvik Hellesøy, som allerede har mange store roller på CV-en, portretterer vår hovedperson, Kristina.

Den 5. august blir det premiere på Bergenhus Festning. Et ensemble på over 50 spiller, danser og synger på scenen, og publikum får oppleve spektakulær pyroteknikk. Kanskje dukker det også opp flygende hekser?

Stykket foregår i Bergen, året er 1665, og hekser blir forfulgt og brent over hele Europa. Vi følger 12-årige Kristina og hennes beste venn Peder på et spennende eventyr. Når Kristinas bestemor blir arrestert og dømt for hekseri, må Kristina finne frem til nye sider ved seg selv, og ta valg som vil forandre livet hennes for alltid. I mellomtiden pønsker biskopen ut skumle planer som han ikke vil at noen skal vite om. Hvem er de mystiske skyggene som lurer om i skogen om natten? Finnes hekser på ordentlig?

 

Fordelspris:
Fra Kr 320,-

Ordinærpris Fra kr Kr 450,-

Dørene åpner ca 30 min før.
Salg av forfriskninger. Vi tar kort!
Varighet: ca 2 t. inkl pause

Regi: Ann-Terese Aasen & Ronnie Mega Herdlevær, komponister: Jørn Lavoll & Linn Kathrin Taklo.

Medvirkende: Mikkel Gaup, Jarl Goli, Ragnhild Hiorthøy, Yngve Seterås og 70 andre medvirkende på scenen!"

Billetter

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien