Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Fyllingsdalen Teater
16. feb til 2. april

Kardemomme by

Vinteren 2017 får vi et gjensyn med “Folk og røvere i Kardemomme by”. Denne Egner-klassikeren har gledet barn og voksne helt siden teaterstykket hadde urpremiere i 1956.

Vi møter de tre røverne Kasper, Jesper og Jonatan, politimester Bastian, tante Sofie, Tobias i tårnet, vesle Kamomilla, barberer Sørensen, og alle de andre kjente og kjære figurene fra Thorbjørn Egners univers.

Fyllingsdalen teater har spilt dette stykket mer enn de fleste andre teatre i landet, og mange voksne bergensere har gode minner fra da deres foreldre tok dem med for å se «Folk og røvere i Kardemomme by» i vårt teater.

Denne gangen er det regissør Jason Moore som styrer skuta. Han har tidligere hatt regi på suksessforestillinger som ”I Blanke Messingen” og ”En Julefortelling” her på teateret, og han lover å sørge for en skikkelig festforestilling, med masse fin musikk og mange rare sprell.

Vi gleder oss til å ta imot alle voksne og barn – både de som har sett stykket før og de som nå får oppleve Kardemomme by for første gang her hos oss.

Fordelspris:
Kr 240 for barn og voksen

Ordinærpris Voksen kr 375,- Barn kr 345,-

Billetter

Vis alle tilbud i denne kategorien