Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Bergen storsenter
Fast avtale

Kjeld Stub og Alexander Stub

Kjeld Stub fra Bergen er en av nestorene innen norsk kunst, hans abstraherte linoleumstryk og malerier har begeistret et bredt publikum i en årrekke. Alexander Stub lager abstrakte bilder inspirert av den ville og majestetiske naturen.
Det er kunstneriske utvekslinger mellom far og sønn. Begge fanger opp lyset og formene i naturen og gir det et abstrakt og naturalistisk uttrykk.

Kom innom Galleri Profil hos Bergen Storsenter og fyll ut navn og telefon og bli med i trekningen av bilde til en verdi på 4000. Konkurransen gjelder kun for BT abonnenter. Trekningen  er 20. desember og vinner vil bli oppringt.MER OM ALEXANDER STUB:
Alexander Stub lager grafikk inspirert av den ville og majestetiske naturen, i de siste har han uttrykket seg naturalistisk på en enkel måte. Stubs arbeider karakteriseres ved hans sterke bruk av farger og kontraster. Her kan alle finne sin farge og stemning. Bildene er stilsikre og gnistrer og lyser i klare kontraster mellom rødt, gult, blått og andre klare farger. De skaper en stemning der alle kan leve seg inn i sin egen verden.
Teknikken som Stub bruker er linoleumssnitt, en teknikk som færre og færre bruker. Alexander Stub har separatutstillinger rundt omkring i hele landet og innkjøpt av en rekke store bedrifter. 

MER OM KJELD STUB:
Kjell Stub fra Bergen er en av nestorene innen norsk kunst. Han har i flere år markert seg som landskapskunstner med solid forankring i den norske fjellheimen. Hans tolkninger av noen av naturens dramatiske sider karakteriseres av kunstnerens eget fargerike temperament og engasjement, slik at de sterkt stiliserte motivene framstår mer som ekspressive utrykk en tradisjonelle landskap. Kjell Stub er utdannet ved Bergen Kunsthåndverkskole, Kunsthøyskolen i Warszawa og Trinity College of Art i London. Stub har vært en særdeles flittig utstiller i inn- og utland

Fordelspris:
10 % rabatt på bilder

Åpningstider Galleri Profil:

Bergen Storsenter Åpningstidene er 1030-1830 (1000-1700).

For mer info:

ALEXANDER STUB TLF 452 13 728

KJELD STUB Tlf 986 83 956

Vis alle tilbud i denne kategorien