Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Italia
25. oktober - 22 dager

Langtidsferie til Sorrento – Fra Bergen

Skjem deg bort og bli med på en langtidsreise til det skjønne Sorrento. Her er der deilig mat fra det italienske kjøkkenet, vakre omgivelser og god tid til fordypelse og livsnytelse. 

Det er nydelig i Sorrento om vinteren. Så vakkert at store litterater som Henrik Ibsen og Dickens gjennom tidene har hatt byen som sitt foretrukne vinter-tilfluktssted. Her er bratte knauser, bougainvillea, ville orkideer, olivenlunder, vinmarker, duft av krydderurter og mildt klima året rundt. Om høsten modnes sitrustrærne og sprer duften av sitroner over Sorrentohalvøya. Om våren viser solen sitt blide ansikt og varmer de blå bølgetoppene. Og så er der fra mange steder i byen en fantastisk utsikt over Middelhavet. Når det ikke er høysesong for turister i Sorrento, faller tempoet i byen. De cirka 20 000 lokale innbyggerne overtar bybildet, og den hektiske trafikken i gatebildet gir seg. Lokalbefolkningens summing og bruset fra havet tar over.

Reiselederen sørger for å krydre oppholdet med spennende og uforpliktende utflukter og arrangementer. Vi skal blant annet lære litt italiensk – kanskje så pass at vi selv kan bestille en kopp kaffe på italiensk! Du får også mulighet til å delta i en rekke matlagingskurser, der vi hygger oss med å lage lokale retter som vi deretter spiser med lokale viner til.
Vi bor med halvpensjon på det deilige Hotel Michelangelo, som ligger i sentrum av Sorrento med alle byens herligheter rett utenfor døren. Vi har inkludert et opplevelserikt utfluktsprogram, og på flere av utfluktene har vi tilmed en lokalguide med oss. Med andre ord har vi sørget for at du har de best tenkelige mulighetene til å få det optimale ut av oppholdet. Med reiselederens og lokalguidens insiderkunnskaper om byen kommer vi lynraskt til å føle oss hjemme og godt tilpass i Sorrento!

Inkludert i prisen

Fly Bergen – Italia  t/r   
Transfer flyplass -hotell t/r 
Alle skatter og avgifter 
21 netter på hotel Michelangelo****  
21 × frokost
20 × middag inkl. ett glass vin  
Minikurs – italiensk for nybegynnere  
Byvandring i Sorrento  
Utflukt til Pompeii  
Utflukt til Napoli 
Lokalguide i Napoli og Pompeii 
Norsktalende reiseleder

Fordelspris:
Fra kr 18.495,-

For påmelding og fullstendige vilkår kan du også kontakte Vitus reiser på telefon eller mail

Utsolgt!

Telefon: 915 09215
info@vitusreiser.no

Vis alle tilbud i denne kategorien