Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Turnhallen på Slettebakken
29. og 30. september

Modelljernbanemesse 2018

NJK lokalavdeling Bergen inviterer for 29. gang alle modelljernbaneinteresserte til den tradisjonelle modelljernbanemessen.

Besøkende vil få oppleve en modelljernbane-utstilling med noe for enhver smak. Sammen med inviterte anlegg fra andre deler av landet, viser vi vårt store modulanlegg som er laget etter forbilde fra Bergensbanen og Vossebanen. Anlegget trafikkeres kontinuerlig av mange forbilderiktige tog. Her kan du oppleve stemningen fra Kronstad stasjon fra 1950 tallet.

Du kan også se Sirkustoget på vei mot en ny by i midtvesten USA. Klubben har også et N-anlegg med motiv fra Arna stasjon og et med tema fra Tyskland på 50-tallet. På et av anleggene kjører det rundt biler og kanskje du får oppleve en brannbil i full uttrykning. Vi har også et engelsk anlegg fra 50 og 60-tallet og mange små anlegg i ulike skalaer.

For barna har vi et engelsk anlegg som er inspirert fra en kjenning i Barne-tv og et kjør-selv-anlegg. En liten by i LEGO med tog som kjører rundt med passasjerer og gods til havnen.

Det er også salg av nytt og brukt innen modelljernbane og modellbiler. Kafeteria.
Med andre ord er det litt av hvert for både store og små.

Fordelspris:
Familie kr 150,-

Ordinær pris Kr 200,-

Prisen gjelder for familie
(inntil 2 voksne og 3 barn)

Turnhallen på Slettebakken. 29. og 30. september kl. 11 – 17 (søndag til 16).

Mer info

Vis alle tilbud i denne kategorien