Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Island, Grønland, USA
25. aug til 12. sept 2017

Sensommercruise fra Bergen til Grønland og New York 2017


Meget populært sommercruise med cruisestart i Bergen

Spennende reiserute, besøk Island og Grønland!
Totalpakke med hotell i New York og flyretur til Bergen inkludert!

De siste tre årene har over 400 passasjerer reist med Cruisespesialisten på cruise fra Bergen til New York, og i 2017 er det klart for en ny avreise på dette meget populære cruiset!

Det er mange gode ting å si om denne turen, de tre viktigste tilbakemeldingene fra tidligere reisende det disse;

Cruiset starter med ombordstigning på havnen i Bergen, enkelt og greit! Det er kun reisende med oss som starter cruiset her, og etter en rask og enkel ombordstigning er cruiset i gang!

Reiseruten er meget spennende, med anløpene på Grønland og oppholdet i New York som høydepunktene for mange. Vi arrangerer også egne skreddersydde utflukter på Island og i New York.

Rederi og skip er av meget god kvalitet. Zuiderdam er nyoppusset i 2015, og sammen med dine medreisende og våre dyktige reiseledere blir det god stemning og mange minneverdige opplevelser i løpet av turen!

Turbeskrivelse
Reisen starter med påstigning på skipet MS Zuiderdam på havnen i Bergen, og etter velkomstmøte og sikkerhetsdrill er det klart for middag og den første kvelden om bord.
To sjødager bringer oss vestover mot Island, der første anløp er Akureyri, helt nord på Island.
Universitetsbyen har fiske som hovednæring, og under 2. verdenskrig var deler av den norske 330- skvadronen utstasjonert her. Verdens nordligste 18- hulls golfbane ligger også i Akureyri!
Ferden fortsetter ut Eyjafjördur før ankomst Ísafjörður, på vestkysten. Tettstedet ligger meget vakkert til, og har en urban atmosfære med butikker, kafeer og museum, til tross for sin beskjedne størrelse.

Videre til Reykjavik, der skipet overnatter.. Opplev Den Gylne Sirkel på Island med Gullfoss, Tingvalla og Geysir, den Blå Lagune, eller nyt naturen og atmosfæren i denne fascinerende byen.

Videre til flere meget spennende anløp på Grønland, – et av turens virkelige høydepunkter for mange!  Innseilingen gjennom Prins Christian Sund er minneverdig, med spisse tinder, isbreer og spektakulær natur, før anløpene på Grønland; Qaqortoq og Nanortalik. Dette er mindre steder som det er få forunt å besøke. Benytt dagene til å gå i land og opplev litt av stemningen og dagliglivet på Grønland.

Cruiset avsluttes med St. John´s på Newfoundland og Halifax på Novia Scotia før en praktfull innseiling til verdensbyen New York.

Ved ankomst New York er det inkludert 5 timers bysightseeing som ender med innsjekk på vårt hotell Le Parker Meridien. Dette er et klassisk 4* hotell med gode omtaler, sentralt plassert på Manhattan.
To kvartaler nord starter Central Park, og det er gåavstand til en rekke severdigheter samt Times Square og Rockefeller Center.  Neste ettermiddag er transport til flyplass og fly tilbake til Bergen inkludert.

Skipet MS Zuiderdam er fra kvalitetsrederiet Holland America Line. Skipet er av medium størrelse på 82.000 bruttotonn, og1916 passasjerer har god plass og en mengde fasiliteter over 11 dekk.

Skipet har gjennomgått en omfattende renovering i 2015.
Skipet har flere restauranter, innendørs- og utendørs svømmebasseng, spa og treningssenter, butikker, casino, teater og lounger med show og musikk hver dag, samt flotte barer og lounger der du kan nyte gode dager om bord.

Lugarene er romslige og velutstyrte, og blir rengjort to ganger for dagen.  Mat og service er anerkjent for å være i toppklassen, og legg også merke til den maritime innredningen og all kunst og utsmykking om bord. Dette er et skip du vil trives på!

Sammen med våre reiseledere og dine medreisende vil du få en minneverdig og flott tur i den værgunstige feriemåneden september.  Underveis tilbys en rekke utflukter, og ombord vil det være spennende foredrag om stedene som besøkes underveis.

Dagsprogram

Dag 1: Bergen, cruiseavreise kl. 17.00
Dag 2: Cruisedag til sjøs
Dag 3: Cruisedag til sjøs
Dag 4: Akureyri, Island 08.00 – 17.00
Dag 5: Ísafjörður, Island 08.00 – 17.00
Dag 6: Reykjavik, Island, ankomst kl. 08.00
Dag 7: Reykjavik, Island, avreise kl. 17.00
Dag 8: Cruisedag til sjøs fra Island til Grønland
Dag 9: Cruisedag gjennom Prins Christian Sund
Dag 10: Qaqortoq, Grønland 08.00 – 17.00
Dag 11: Nanortalik, Grønland 07.00 – 13.00
Dag 12: Cruisedag til sjøs
Dag 13: St. Johns, New Foundland, Canada 12.00 – 20.00
Dag 14: Cruisedag til sjøs
Dag 15: Halifax, Novia Scotia 08.00 – 16.00
Dag 16: Cruisedag til sjøs
Dag 17: New York, USA, ankomst 07.00, overnatting
Dag 18: New York avreise ettermiddag

Dag 19: Ankomst Norge

 

Inkludert:
17 dagers cruise med MS Zuiderdam fra Holland America Line
Helpensjon om bord på skipet
Underholdning, daglige show, en rekke aktiviteter og underholdningstilbud ombord.
Reiseleder fra Cruisespesialisten på hele turen
En hotellovernatting i New York i etterkant av cruiset
Sightseeing i New York og transfer til flyplass
Fly New York – Bergen etter cruiset (andre byer på forespørsel)

Ikke inkludert:
Drikke og annet personlig forbruk om bord
Valgfrie organiserte utflukter underveis på cruiset
Tips om bord på skipet, USD 12,50 per person / per dag
Visum (ESTA) til USA – USD 14
Evt forlengelse av oppholdet i New York

 

Fordelspris:
Fra kr. 39.900

Du kan også kontakte Cruisespesialisten på tlf eller mail for mer informasjon.

Mer info

Telefon: 55 59 68 40
post@cruisespesialisten.com

Vis alle tilbud i denne kategorien