Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

28 mai 2017
28. mai 2017

So Many Things 1: Anne Sofie von Otter & Brooklyn Ride


Pop og klassisk uten skillevegger.


Mezzosopran Anne Sofie von Otter har gått sammen med den banebrytende strykekvartetten Brooklyn Rider i sitt siste prosjekt: Et album med musikk signert ikoniske artister fra både klassisk og popmusikk. På denne første av to konserter i Troldsalen får du høre musikk av blant andre Philip Glass, John Adams og tittelsporet So Many Things av Nico Muhly.

«Det er så mye fascinerende og nydelig musikk der ute å oppdage, fremføre og spille inn. Denne platen handler om musikk fra våre dager: 90-tallet til 2015. På So Many Things fører jeg to verdener sammen. Jeg ser dem faktisk ikke som to verdener i det hele tatt, bare god, gammeldags, interessant og attraktiv musikk som rører og inspirerer meg», sier Anne Sofie von Otter.

Den Grammy-vinnende mezzoen har tidligere vist et stort talent for å sjonglere sjangre, blant annet i samarbeid med Elvis Costello og da hun gjestet Festspillene med franske chansons for to år siden.

Amerikanske Brooklyn Rider spiller med energinivået til unge rockestjerner og er blitt kalt «kammermusikkens fremtid». Kvartetten feiret sitt 10-årsjubileum sist sesong med 15 bestillingsverk, og får strålende anmelder fra kritikerne innen både klassisk, verdensmusikk og rock.

Fordelspris:
KR 305,-

Ordinærpris Kr 400,-

Billetter

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien