Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Cruise Baltikum
23. juli - 30. juli 2017

St. Petersburg og fire baltiske hovedsteder

Bli med på et cruise til vakre Baltikum der du får oppleve fire baltiske hovedsteder samt enovernatting i St. Petersburg i løpet av en flott sommeruke!

Reisen starter med direktefly fra Bergen til Stockholm kl. 08.40, og transport direkte til skipet Serenade of the Seas fra Royal Caribbean. Serenade of the Seas er et skip av medium størrelse som det er lett å trives på. Skipet er lyst og luftig med store glassvinduer og mye kunst. Om bord finner du gode restauranter og barer, teater, treningssenter og spa, samt bassengområder med boblebad og gode solstoler. Et perfekt skip, ikke større enn at det er enkelt å finne fram og trives, men stort nok til at det har alle fasiliteter, god service og god mat!

Første anløp er Helsinki. Den finske hovedstaden har en rekke flotte severdigheter, og med utgangspunkt i domkirken på Senatstorget og det livlige havneområdet med den mektige Sveaborg har du en fin dag i vente! Allerede neste dag ankommer skipet St. Petersburg. Her blir skipet til neste ettermiddag, slik at du hagod anledning til å oppleve byen med skipet som base.

Visum i forkant av oppholdet er ikke nødvendig, under forutsetning av at man er med på en eller flere organiserte utflukter som rederiet arrangerer. Flotte St. Petersburg har en rekke severdigheter Eremitasjen og Peter- Paulusfestningen, et mektig kanalnettverk og er vel verdt en bysightseeing. I området like ved byen ligger også Peterhof, et palassanlegg med tilhørende parker og fontener, samt Katarinapalasset med det berømte Ravrommet.

Etter opplevelsesrike dager er Tallin, hovedstaden i Estland neste anløp. Gamlebyen Vanalinn er meget velbevart fra Middelalderen, og er i gåavstand fra skipet. Riga, hovedstaden i Latvia er neste anløp. Det kompakte sentrumet er flott for å oppleve severdigheter og shopping i en av Nord-Europas største byer.

En avslappende cruisedag i Østersjøen bringer oss tilbake til Stockholm og retur hjem. Merk at turen kan utvides med opphold i Stockholm i for – eller etterkant av turen.

Dagsprogram:
Dag 1: Fly til Stockholm, cruiseavreise kl. 17.00
Dag 2: Helsinki, Finland 11.00 – 18.00
Dag 3: St. Petersburg, Russland, ankomst kl. 07.00
Dag 4: St. Petersburg, Russland, avreise kl. 18.00
Dag 5: Tallinn, Estland 07.00 – 16.00
Dag 6: Riga, Latvia 11.00- 19.00
Dag 7: Cruisedag til sjøs
Dag 8: Stockholm, flyretur på formiddag

Inkludert:

  • Fly Bergen – Stockholm t/r med SAS – Vi hjelper selvsagt gjerne med tilslutning fra andre byer!
  • Transport flyplass – skip t/r
  • Cruise med helpensjon
  • Forhåndsbetalt tips på skipet
  • Underholdning, daglige show og de fleste fasiliteter ombord

Ikke inkludert:

  • Drikke og annet personlig forbruk på skipet
  • Valgfrie utflukter underveis.
  • Denne turen er uten tureskorte fra Cruisespesialisten
Last ned turprospekt i pdf 

Fordelspris:
Fra kr. 16.900.-

Du kan også kontakte Cruisespesialisten på telefon eller mail for mer informasjon

Mer info

Telefon: 55 59 68 40
post@cruisespesialisten.com

Vis alle tilbud i denne kategorien