Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

USF Verftet
30. mars 2019

The Dogs

Nytt år, nytt album, ny turnè!

Det handler selvsagt om Norges mest hardtarbeidende band – The Dogs. Like selvsagt som at guttene er klare med et nytt album, har de valgt å legge et av stoppestedene på turnèen innom USF Verftet. 30. mars er datoen og frontmann, Kristopher Schau, har noen klare formeninger om hvorfor Bergenseren skal ta turen:

«Etter at Garage la inn årene og tårene etter hvert har fått tørke, så tenker vi at Bergenseren trenger en oppmuntring mer enn noensinne. Derfor har vi denne gangen bedt med byens egne søtnoser i Pogo Pops til å gjøre dette til en helaften nede på Verftet. Tror nesten festen må markeres med litt pyro òg, om huset tillater det? Bergen har vært jævla gode med The Dogs opp gjennom åra, så nå føler vi det er på tide å gi litt ekstra tilbake. Dere er gode vettu! Våte, men gode. Derfor det passer så godt med oss på besøk, for vi er så svette og gode. Er nesten det samma».

Fordelspris:
Kr 250,-

Ordinær pris Kr 310,-

Billetter til BT Fordel pris kan kun kjøpes via denen siden. Ordinære billetter se bergenlive.no

Begrenset antall billetter med BT Fordel, hvis utsolgt, se etter billetter til ordinær pris hos Bergen Live første mann til mølla!

Billetter

Vis alle tilbud i denne kategorien