Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Grieghallen
7. september 2019

The Hollies

The Hollies har turnert i alle år siden 1962 og er kjent som et av popmusikkens beste band. Siden 2010 har de solgt over 17 000 billetter i Norge. I 2019 kommer de tilbake til fire norske konserthus – det gledes!

The Hollies får stående applaus etter hver konsert, denne konsertomtalen viser hvorfor:

«The Hollies ga oss ungdommen tilbake for en kveld. De skinte over oss som en regnbue. Vi ble bragt tilbake til gode minner med god spilling, gode sanger og gode harmonier. Håper de kommer snart igjen!»

I 2019 er det 57 år siden bandet startet i Manchesters Oasis Club. De overtok etter The Beatles som hovedattraksjon i The Cavern, Liverpool. The Hollies har hatt 32 slagere på Englands hitlister. I’m Alive og I Can’t Let Go gikk til topps i England og Long Cool Woman In A Black Dress ble 1. plass i USA. The Air That I Breathe var verdensslager i 1974. Signaturlåten He Ain’t Heavy  He’s My Brother nådde 1. plass i England i 1988. Finn Bjelke pleier å si på lørdags-popquiz: «Er du i tvil – svar Hollies».

The Hollies ble inkludert i USAs Rock and Roll Hall of Fame i 2010. Dokumentarfilmen Look Through Any Window fra 2011 har intervjuer med Graham Nash, Allan Clarke, Tony Hicks og Bobby Elliott. Den er vist flere ganger på NRK TV. Før 2017-turnéen i Norge ble Tony og Bobby intervjuet i et en times program i Herreavdelingen på NRK radio.

På konsertene spiller de alle bandets største hits, og et utvalg av de beste låtene fra deres fire album utgitt etter 2005. En solo akustisk versjon av Bruce Springsteen’s Sandy fra live-albumet We Got The Tunes er spesielt populær.

Tors 5. september: Kuppelhallen, Stavanger – info: stavanger-konserthus.no
Fre 6. september:   Konserthuset, Oslo – info: okh.no
Lør 7. September:   Grieghallen, Bergen – info: bergenlive.no / grieghallen.no
Søn 8. September: Olavshallen, Trondheim – info: olavshallen.no

Det ordinære billettsalget starter fredag 14. september kl 9.00. Sjekk de lokale spillestedene/arrangørenes websider for nærmere informasjon.
Til enkelte av konsertene går kr 10 av hver solgte billett til helseprosjekter i Nepal. Mer informasjon om dette på de enkelte konsertstedenes websider.

Fordelspris:
Kr 625,-

Ordinær pris Kr 725,-

Billetter

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien