Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Grieghallen
29. september

The illusions of Alexx Alexxander

Bli forført av magi når Alexx Alexxander endelig er tilbake!

Opplev en kveld i magiens tegn og la Alexx Alexxander vise deg hvorfor han er utnevnt til en av verdens fremste illusjonister.

Du vil bli forbløffet og forført av latter, forundring og magisk fingerferdighet. Bli med på en uforglemmelig reise inn i magiens verden. Alexx Alexxander inviterer deg til en helaften fylt med humor, mystikk og spektakulære illusjoner. Grensen mellom illusjon og virkelighet vil opphøre. La deg fascinere av Alexx Alexxander’s uforklarlige shownummer. Et show for 4 generasjoner! Ved hjelp av store skjermer vil publikum følge illusjonene i minste detalj, hvor enn de sitter i salen.

Velkommen inn i Alexx Alexxander’s magiske univers – En opplevelse for livet!

Alexx holder ingenting igjen når han nå igjen skal ta Norge med storm. Denne storsatsningen av en forestilling vil garantert ta pusten fra deg og du vil få ta del i oppsiktsvekkende illusjonsnummer du har har sett maken til. I en årrekke har Alexx Alexxander fascinert et begeistret publikum i hele Skandinavia med utrolige stunt og magiske illusjoner i verdensklasse.

Med et 10-talls tonn utstyr, har Alexx Alexxander tatt showet sitt på veien, og opptrådt for fullsatte saler. Alexx er den største illusjonisten i Norge. Han har mottatt flere storpriser for sin innsats å fremføre magi som stor underholdning. Høsten 2016 ble han også tildelt magiens mest prestisjefulle pris, The Merlin Award, som er mest kjent som “magiens Oscar”.

Han har fått Slottsfjelltårnet i Tønsberg til å forsvinne på direktesendt TV, utallige damer har blitt delt i biter og han har rundlurt hele Skandinavias kjendiselite. 

Alexx har tatt illusjoner til et nytt nivå og vist Norge at dette ikke handler om kaniner fra flosshatt, men derimot motorsykler, sirkelsager og brennende spyd.

Forestillingen spilles kun en kveld hvert sted. Bestill billetter før det er for sent!

Magisk velkommen!

 

Fordelspris:
Kr 395,-

Ordinær pris Kr 495,-

BARN KR 320,- ORDINÆR PRIS KR 395,-

Billetter

Vis alle tilbud i denne kategorien