Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

USF Verftet
20. april

Thomas Dybdahl

Thomas Dybdahls sjuende soloalbum “The Great Plains” slippes 24. februar 2017, fire år etter at “What’s Left Is Forever” debuterte på topp av salgslistene. 
 
Denne gangen har Thomas jobbet med produsent Kåre Vestrheim og låtskrivere som Ingrid Helene Håvik (Highasakite), Nina Nielsen, Øystein Greni, David Baerwald og David Poe. Bandet på platen består av Nikolai Eilertsen (Bigbang, Elephant 9) på bass, Pål Hausken (In The Country, Monica Heldal) på trommer og Thomas Dybdahl og Kåre Vestrheim på det meste annet av gitarer og tangenter.
 
“Jeg har vært så heldig å få skrive med noen av mine favorittlåtskrivere til dette albumet og jeg orker nesten ikke å vente til februar med å dele musikken og få kommet meg på turne med disse fantastiske låtene. Låter som for det meste handler om å være på et sted i livet hvor man plutselig har tid til å se i speilet og inn i seg selv, for bare å oppdage at man nesten ikke kjenner igjen den man ser.  Sanger om å innse at man ikke kjenner seg selv så godt som man trodde, sanger om oppvekst, familie og sanger om de øyeblikkene man i etterkant kan tydelig se var viktige for alt som kom etterpå.” Thomas Dybdahl
 
Thomas Dybdahls ferske album “The Great Planes” har fått en fantastisk mottagelse fra musikkpressen!

Fordelspris:
Kr 405,-

Ordinærpris Kr 455,-

Konserten er flyttet til 20. april.

Billetter til opprinnelig dato (1. mars) gjelder også ved den nye konsertdatoen. Har du kjøpt billett, men ikke kan benytte den ved nye konsertdato refunderes billetten innen 15. april 2017. Se mer på hjemmesiden til Bergen Live.


Ståplasser, aldersgrense 18 år
Dørene åpner kl 19.00, konsertstart kl 20:00
Bar med øl/vin
Varighet: ca 90 minutter.

Begrenset antall billetter til BT Fordel pris, første mann til mølla!

billetter

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien