Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Transatlantisk Cruise
06. - 29. oktober 2018

Transatlantisk Cruise Fra Genova Til Miami

Et eventyr av en reise.

Vi er klare for et nytt eventyr og er glade for å invitere dere med på denne spesielle reisen som starter i Italia og ender i Miami. Cruiset byr på eventyrlige opplevelser, og det er noe ved et havseilas som vekker minner om en svunnen tid da selve reisen var like viktig som reisemålet. En transatlantisk reise innebærer å reise på en komfortabel og stilfull måte i et saktere, mer sivilisert tempo; den elegante reisingens kunst. På et cruise får du mye for pengene. Sammenlignet med andre ferieformer inngår det meste i prisen. Ombord finner du det du trenger for en deilig og avslappende ferie, og ved havneanløp kan du bli med på spennende utflukter.

 

Dag 1: Bergen– Genova, Italia
Vi flyr med SAS fra Flesland via København til Milano hvor vi lander på formiddagen. Bussen står klar til å bringe oss til Genova for innsjekk på MSC Divina som skal være vårt hjem de neste 23 dagene. Vi tror du vil trives godt om bord. Cruiseskipet vårt, MSC Divina, er et fantastisk skip som har alt som skal til for å tilfredsstille drømmene dine. Du kan velge mellom mange barer og restauranter, flott spaanlegg og flere bassengområder. Av underholdning kan det nevnes eget teater, 4D kinosal, bibliotek, casino, kunstarkade samt eget tilbud for barn og unge. Vår reiseleder er alltid til stede for å gi deg god informasjon og tilrettelegge utflukter og landbesøk. Og ikke minst, samle gruppen til hyggelige samvær om bord på cruiseskipet.

Livet om bord skal nytes i tillegg til at det blir anledning til å bli med på utflukter i byene som anløpes. Vi ønsker velkommen og håper du vil trives og la deg skjemme bort på vårt flotte cruise.

Dag 2: Civitavecchia (Roma), Italia
 
Civitavecchia heter havnen som ligger omtrent en time fra Roma, Italias hovedstad. Roma betyr historie. I Roma finnes det en enestående konsentrasjon av historiske legender og monumenter kombinert med flotte shoppinggater. Så fyll dagen med kultur, besøk Vatikanet og se flotte Peterskirken og Det sixtinske kapell! Fortsett videre til Colosseum som regnes som et av de meste imponerende byggverkene i veden, og siste men ikke minst ta en pause med Trevifontenen som er den største og mest berømte fontenen i Roma – eller sett deg på den imponerende Spansketrappen og bare nyt livet!

 Dag 3: Marseille, Frankrike
Marseille er Frankrikes nest største by og hovedstad i regionen Provence-Alpes-Cote d’Azur ved den sørøstlige kysten. Den sterke mistralvinden holder luften klar og ren, og mange berømte kunstnere har latt seg lokke hit av miljøet og atmosfæren. Til tross for at Marseille er den økonomiske og industrielle hovedstaden i Frankrike, har den bevart sine gamle tradisjoner og sin kultur, noe som viser seg i marseillanernes måte å leve på, og deres utallige museer, teatre og operahus.

Dag 4: Barcelona, Spania
Barcelona er hovedstaden i Catalonia og ligger ved Middelhavets kyst. Byen har flere imponerende høyder, men er kanskje mest kjent for sin eksperimentelle og fantasifulle arkitektur skapt av arkitekten Antoni Gaudi. Og den berømte promenadegaten La Rambla med sine trær, kafeer og butikker er et spennende innslag i bybildet. I dag er Barcelona Spanias nest største by om man ser på folkemengden, og landets viktigste industriby.  Byen har vært et kulturelt og vitenskapelig senter helt siden middelalderen. Så gå ikke glipp av en av Europas mest spennende byer.

Dag 5: På sjøen

Dag 6: Cadiz, Spania
Byen Cadiz ligger i provinsen Andalucia og regnes som en av de eldste byene i Europa. Byen er blant annet kjent for sitt historiske utseende med vel bevarte gater og maurisk arkitektur mikset sammen med sør-spanias avslappende livsstil. Hvis du virkelig vil føle den spanske pulsen anbefales flamenco show eller hva med en tur til Sevilla som er kjent for sin imponerende gotiske katedral.

Dag 7: Lisboa, Portugal
Portugals hovedstad ligger med fantastisk utsikt over Atlanterhavet og er den vestligste hovedstaden i Europa. Med 2000 år lang historie mangler det ikke på landemerker å besøke. Når du rusler rundt i gatene i Lisboa, i et meget behagelig klima som holder seg jevnt hele året, er du omgitt av arkitektur i alt fra gotisk til postmoderne stil. De elegante torgene og særpregede bydeler som Alfama og Baixa gir Lisboa en atmosfære som er mer munter og sorgfri enn de melankolske fadosangene kan få deg til å tro. Se nærmere på den enorme statuen Kristuskongen (Cristo Rei) som skuer utover Lisboa fra elven Tagus, og Vasco da Gama-broen som er en av de lengste konstruksjonene i sitt slag i Europa. Men husk at et besøk i Lisboa ikke er komplett uten at du har smakt på de lekre tradisjonelle bakverkene, for eksempel terter med vaniljekrem eller Pasteis de Belem, fulle av kanel.

Dag 8 og 9: På sjøen
Livet om bord på et cruiseskip kan være deilig avslappende eller fylt med tett program – valget er ditt. Noen starter dagen med å se soloppgangen og nyte en tidlig kopp kaffe på dekk, mens andre spiser en senere frokost i spisesalen. Romservice hele døgnet gjør at du eventuelt kan spise frokost på lugaren. Alle dager har forskjellige tilbud og aktiviteter. Butikker og taxfreeutsalg frister med et variert utvalg varer. Kanskje det frister med litt spa? Tilbudene er mange.

Dag 10 og 11: Ponta Delgada, Portugal
Siste stopp i Europa før vi krysser Atlanteren er på vakre og frodige Azorene, en portugisisk øygruppe som ligger 1500km fra Lisboa. Ponta Delgada hvor skipet ankommer er hovedstaden og ligger på sørsiden av hovedøya, Saõ Miguel. Øya vi besøker er vulkansk, og her kan en oppleve både varme kilder og vulkankrater. Sjøen rundt Azorene er kjent for sitt rike dyreliv, og både delfin- og hvalsafari er populære utflukter!

Dag 12-14: På sjøen

Dag 15-17: King’s Wharf, Bermuda
Bermuda er en øygruppe som ligger i Atlanterhavet utenfor kysten av USA. Bermuda byr på en unik kulturell blanding av engelsk kolonitid, krydret med amerikansk, afrikansk, portugisisk og vestindisk innflytelse. Dette skaper selvsagt en atmosfære man finner få andre steder i verden. Her kan du slappe av på vakre, rosa strender og begi deg ut på et eventyr i alle regnbuens farger under vannoverflaten. Hovedstaden Hamilton er en vakker by med pastellfargede hus, i tillegg til historiske bygg, museer, galleri, butikker og en sjarmerende havnefront. Den tidligere hovedstaden St.George’s står oppført på UNESCOs verdensarvliste, og her kan du vandre rundt i små brosteinsbelagte gater og nyte britisk koloniarkitektur, sjarmerende fontener og hager. 

Nord for byen ligger «den uferdige kirken», som minner om skjelettet til en gotisk katedral, og er verdt et besøk. Herfra er det mulig å dra på båttur for å snorkle på korallrevene lenger ute, og er du klar for mer aktivitet kan du også stå på vannski, kjøre vannscooter, vindsurfe og seile. Du kan også dra på sykkeltur eller spille på en 18-hulls minigolfbane. Utvalget er stort, enten du ønsker å delta på aktiviteter eller bruke dagen til strandliv og bad i krystallklart hav.

Dag 18: På sjøen

Dag 19-20: New York, USA
New York, «the big apple», sannsynligvis den mest fargerike og mangfoldige byen i verden. Her kan du oppleve det meste, det er bare fantasien som setter grenser. Mange beskriver sitt første møte med New York “som å være med i en film…” – man har sett mange av motivene utallige ganger før. Times Square med sine blinkende lysreklamer, røffe Harlem, Chinatown, Downtown med Ground Zero, bohemaktige Soho og sjarmerende Greenwich Village med alle designbutikkene. Inntrykkene er mange og helt fantastiske. For de som ønsker å føle seg som innfødte “New Yorkere”, anbefaler vi å besøke et av byens mange fantastiske museer. En spasertur i Central Park er også et “must”. Her er det muligheter for å spise lunsj enten i form av en piknik eller på en av parkens kafeer, slik de innfødte ofte pleier å gjøre i helgene. Hva med shopping på 5th avenue eller i de små intime butikkene i SoHo?

Dag 21-22: På sjøen


Dag 23: Miami, USA og hjemreise
Mange dager med opplevelser og inntrykk nærmer seg slutten. Vi har bodd godt, spist velsmakende måltider, blitt underholdt om bord og vært på nye steder. På kaien står bussen klar til å ta oss til Miami beach hvor vi får litt tid på egenhånd før vi kjører videre til flyplassen og hjemreise til Norge. Etter et flybytte i Stockholm er vi tilbake i Bergen.

Inkludert i prisen:Fly Bergen – Milano // Miami – Bergen (SAS)

 • Flyplassavgifter kr 2184,- (med forbehold om endringer)
 • Busstransport ifølge program
 • 22 netter i innv. dbl. Lugar Bella ombord på MSC Divina
 • Reiseleder fra Unik Travel

Cruiset inkluderer:
Lugar i valgt kategori, helpensjon ombord (frokost, lunsj, ettermiddagste, middag og midnattsbuffet), mange aktiviteter ombord og variert underholdning hver kveld.

Tillegg:

 • Innvendig dbl lugar Fantastica* kr 1150,- p.p
 • Utvendig dbl lugar Bella kr 3990,- p.p
 • Utvendig dbl lugar Fantastica* kr 5500,- p.p.
 • Balkong dbl lugar Bella kr 7200,- p.p.
 • Balkong dbl lugar Fantastica* kr 8800,- p.p.
 • Øvrige måltider
 • Drikke til inkluderte måltider
 • Utflukter i regi av skipet
 • Tips, skatter og avgifter ombord på skipet

*En lugar i kategorien Fantastica gir fordeler som gratis frokost på lugaren, 24 timers roomservice, 50% rabatt på fitness-klasser (yoga e.l.) samt generelt en litt bedre lugar med høyere komfort, m.m. Alle ekstrafordeler forbundet med FANTASTICA bestilles ombord på skipet.

Meld deg på i dag, så er du sikret plass på denne spennende reisen.

Fordelspris:
Fra kr 22.990,-

Reiseleder: Berith Silden

For påmelding, avbestillingsregler og mer informasjon se mer info eller ring Unik Travel
Telefonen er betjent man-fre 08.30-15.30

Vi tar forbehold om endring av turpris i forhold til valutakursen, endringer i flyavgifter, flytider og programmet og eventuelle trykkfeil.

Mer info

Telefon: 38 12 79 00
reise@uniktravel.no

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien