Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Troldhaugen, Troldsalen
27. mai

Trio con Brio Copenhagen

2019 er året Trio con Brio Copenhagen forlater tenårene. Feiringen av sin 20-årsdag legger de til Festspillene og Troldsalen.

Trioen består av to par – søstrene Soo-Kyung (cello) og Soo-Jin Hong (fiolin) og ekteparet Soo-Kyung og pianist Jens Elvekjær – og har dermed en usedvanlig nærhet som gjenspeiles i dynamikken og samspillet. Dette, sammen med en frisk og nysgjerrig tilnærming til musikken har gjort dem til en ettertraktet trio som kan vise til en imponerende CV: Konserter på scener som Carnegie Hall og Wigmore Hall, samarbeid med komponister som Per Nørgård og Bent Sørensen, prisdryss fra inn- og utland og kritikerroste plateutgivelser.

Under Festspillene spiller de Beethoven, Grieg og Sjostakovitsj.

– Sjostakovitsj-trioen har fulgt oss siden begynnelsen og har alltid vært et verk som har bragt oss lykke, selv om det egentlig er et ekstremt tragisk og gripende stykke musikk, forteller Elvekjær.

Beethoven er selvskreven på repertoaret, da trioen gir ut plate med hans komplette pianotrioer i forbindelse med jubileet. Elvekjær forklarer hvorfor:

– Etter å ha levd intenst med denne enestående musikken i nesten 20 år, gir det mening å komme med et musikalsk statement!

Soo-Kyung Hong cello | Soo-Jin Hong fiolin | Jens Elvekjær piano 

EDVARD GRIEG (1843–1907) Andante con moto i c-moll, EG 116 | LUDWIG VAN BEETHOVEN (1770–1827) Pianotrio nr. 5 in D-dur, op. 70:1 | DMITRIJ SJOSTAKOVITSJ (1906–1975) Pianotrio nr. 2 i e-moll, op. 67 

Transport til Troldsalen/Griegs villa er inkludert i festspillbilletten.Vennligst merk at alle avganger går presis. Bussturen tar ca. 30 min. Avreise fra Turistinformasjonen kl 18:30, retur fra Troldhaugen kl 21:30.

Fordelspris:
Kr 322,-

Ordinær pris Kr 387,-

Mandag 27. mai 2019
kl 19:30–21:00

Billetter

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien