Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

USF Verftet
9. mars

Unge Ferarri

Unge Ferrari er klar for Midt i mellom magisk og manisk turné 2019!

Det man elsker med Unge Ferrari er kanskje det man nettopp hater ellers i livet: Uforutsigbarhet. Med det rykende ferske albumet “Midt imellom magisk og manisk” beviser han nok en gang at han er en musikalsk kameleon, og tekstene og tematikken har aldri tatt oss tettere på.

I prosessen med å lage albumet har Unge Ferrari også hele tiden tenkt på hvordan følelsene kan forsterkes live, der artist og publikum sammen kan dykke enda dypere ned i den magiske og maniske verdenen. Han ønsker å skape en opplevelse som går litt utenfor en vanlig konsertopplevelse, og treffer flere sanser enn om man kun lytter til albumet. Selv sier han:

“Jeg har aldri jobbet med et vanskeligere prosjekt enn dette, men jeg har heller aldri vært så stolt av noe i hele mitt liv som jeg er av dette albumet. Jeg gleder meg vilt til å fremføre disse sangene live!”

Det er ganske bemerkelsesverdig å tenke på hvor mye Unge Ferrari har rukket å få til siden han debuterte for bare litt over tre år siden. Sterke samarbeid med Arif, Tomine Harket, Hkeem, Karpe Diem, Silvana Imam med flere, og megahits som “Nostalgi 3Millioner”, “Vanilje”, “Lianer”, “Ashanti”, “Urettferdig”, “Jeg er lei meg”, “Jeg bruker ikke kondom” og “BBB”. Han har solgt ut mang en klubbkonsert, headlinet de fleste store festivaler, fylt Oslo Spektrum med Arif, opptrådd med symfoniorkester, og fortjent vært nominert til flere P3 Gull og Spellemannspriser.

Neste etappe er nå i gang, og “Balkong”, “Ung og dum” og resten av albumet skal innlemmes i hans hall of fame av låter, og hele katalogen skal ut på veien i det som er hans mest omfattende turné til nå. 

NB: Det vil være to billettkategorier på denne konserten. En billett som gir adgang til et område for de fra 15-17 år og en billett med adgang til området for de over 18 år. Dersom vergeordning benyttes, så skal både verge og den en er verge for kjøpe U18-billett. 

Fordelspris:
Utsolgt

Billetter til BT Fordel pris kan kun kjøpes via denen siden. Ordinære billetter se bergenlive.no

Begrenset antall billetter med BT Fordel, mann til mølla!
Utsolgt, se etter billetter til ordinær pris hos Bergen Live første

Utsolgt!

Vis alle tilbud i denne kategorien