Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Snekkerbrakken Bergenhus Festning
21. mars 2019

Vinsmaking – Bordeaux Blend

Som en del av serien Tale of the Grape med den anerkjente sommelieren Francesco Marzola, skal vi denne kvelden få en introduksjon til vinbegrepet Bordeaux Blend. Marzola fikk i år hedersbetegnelsen “Best Sommelier of the Nordics 2018” og er ansvarlig for den berømte vinkjelleren på Park Hotel Vossevangen. 

Hvis en vin er betegnet som en “Bordeaux Blend”, er det fordi den er laget av én eller flere druer som historisk benyttes til å lage en Bordeaux-vin. Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc, Petit Verdot og Malbec er velkjente komponenter i en Bordeaux Blend. For at en vin skal få denne betegnelsen må den inneholde minst to slike druer.
Bordeaux Blend lages over hele verden og vi skal denne kvelden bli med på en smaksreise fra Chile i sør til Frankrike i Nord, fra Australia i øst til USA i vest. 

Denne kvelden blir det anledning til å finne en ny favorittvin til påskelammet.

Vi starter med apertif og smårettsbuffet kl. 17.30.
Sittende vinsmaking starter kl. 18.00.
Smakingen er ledet av den anerkjente sommelieren Francesco Marzola fra Park Hotel Vossevangen. 
Ingen forkunnskaper er nødvendig – kun interesse for gode smaker!

Fordelspris:
Kr 550,-

Ordinær pris Kr 645,-


Alder 18 år

Påmelding

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien