Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Grand Konferanse- og Festlokaler
11. januar 2019

Vinsmaking i Ibsens fotspor

Velkommen til vinsmaking i Ibsens fotspor – med teatermannen Steinar Thorsen.

Lær å virkelig «smake» vin! Vi setter oss inn i generelle kjennetegn om både røde og hvite viner, og lærer hva som skiller enkle, utviklede og modne viner. Vi sveiper også kjapt innom forholdet mellom mat og vin – akkompagnert av kunstneriske innslag om Ibsen.

«Italias kultur, vennlige mennesker og deilige vin, har gitt meg nye horisonter» — H. I.

Henrik Ibsen mente at hvis man skulle si noe relevant om Norge, måtte man dra ut og sitte og se gamlelandet i et annet perspektiv – gjerne over et godt glass vin. Slik ble mange av hans klassikere til der ute i Europa. Ibsen levde lenge i Italia og Tyskland. Vi følger i Ibsens fotspor gjennom Tyskland, Østerrike og Italia, og både smaker på og lærer om hans favorittviner. I tillegg gis det en introduksjon til kunsten å smake på vin. Det vil serveres enkel bevertning til vinene (ost, oliven, brød)

Steinar Thorsen er regissør, dramatiker og skuespiller med 25 års profesjonell fartstid i teaterets tjeneste. Han jobber for tiden med manus og regi på en ny versjon av Peer Gynt med premiere i februar. Thorsen er også en stor vinentusiast, med egen vinkjeller og årlige vinturer til det sørlige Europa. Han vil sørge for at dette blir en spennende opplevelse!

Vi smaker tre hvite og tre røde klassikere fra Tyskland og Italia.

Fordelspris:
Kr 595,-

Ordinær pris Kr 745,-

BT Fordel må fremvises ved ankomst.

Me info /billetter

Vis alle tilbud i denne kategorien