Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Grand Konferanse- og Festlokaler
22. mars 2019

Vinsmaking i Shakespeares fotspor

Velkommen til vinsmaking i Shakespeares fotspor – med teatermannen Steinar Thorsen

«Gi meg en karaffel vin og jeg skal fjerne all uvennskap»! — W.S.

Lær å virkelig «smake» vin! Vi setter oss inn i generelle kjennetegn om både røde og hvite viner, og lærer hva som skiller enkle, utviklede og modne viner. Vi sveiper også kjapt innom forholdet mellom mat og vin.

William Shakespeare la handlingen i halvparten av sine stykker til Italia. Vi går i Shakespeares fotspor gjennom vinlandet Italia, fra Prosperos kjølige nord via Romeo og Julies erotiske Verona og Othellos kultiverte Toscana helt til Beatrice og Benedicts hete Sicilia mens vi smaker på et utvalg av de mest kjente og kjære italienske dråpene – bundet sammen med noen av Shakespeares historier. I hvilken vin var det Romeo og Julie helte sin gift?

Steinar Thorsen er regissør, dramatiker og skuespiller med 25 års profesjonell fartstid i teaterets tjeneste. Han er også en stor vinentusiast, med egen vinkjeller og årlige vinturer til det sørlige Europa. Thorsen har jobbet med Shakespeare jevnlig i over ti år, og kombinert med hans brennende forelskelse i de Italienske vinene, blir dette en spennende opplevelse.

Vi smaker tre hvite og tre røde klassikere fra det italienske vinlandskapet.

Fordelspris:
Kr 594,-

Ordinær pris Kr 745,-

Kl. 19.00 på Grand Konferanse- og Festlokaler.

BT Fordel må fremvises ved ankomst.

Mer info og billetter

Vis alle tilbud i denne kategorien