Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Eavis

Eavisen er en fullstendig utgave av papiravisen. Du kan lese den på PC/Mac eller laste den ned som app til nettbrett eller mobiltelefon.

Eavisen er inkludert i alle våre abonnement – hver dag.

Dette får du med eavisen:

• Alle Bergens Tidendes papirutgaver – inkludert Hus og hjem hver fredag og BT Magasinet hver lørdag.
  • Nyhetsavis hver søndag – en redigert utgave med siste nytt fra Bergen, Vestlandet og resten av verden.
  • Tilgang til aviser tre år tilbake i tid på PC, aviser fra de siste 14 dagene på nettbrett og mobil.

I eavis-appen får du i tillegg:

• Artiklene som ren tekst uten bilder og reklame – zoom inn og ut på teksten
  • De siste innslagene fra BTTV og siste nytt fra bt.no
  • Automatisk nedlasting av nye utgaver når du er innlogget og koblet til wifi (trådløst nett)

Appen krever at du har oppgradert iPhone/iPad til iOS 7.0 eller høyere. Denne programvaren er tilgjengelig for iPhone, iPad og iPod touch.

BT eavis
Eavisen på iPhone/iPad

Last ned eavisen som app til mobiltelefon eller nettbrett.

Eavisen på Android

Last ned eavisen som app til Android telefon og nettbrett.

Last ned fra Google

Eavisen på web/PC

• Har du allerede et brukernavn på SPiD, logger du inn med dette.
• Hvis du ikke har opprettet brukernavn kan du registrere deg her.

Se eavisen på web