Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Ebok – slik gjør du

Elle Melle

Hva er en ebok?

En ebok er en bok i elektronisk format som du kan lese direkte på din PC/Mac, mobiltelefon eller nettbrett. Mange norske ebøker kan også sendes til Kindle.

Slik fungerer det

Du henter eboken din på EBOK.NO. EBOK.NO bruker samme innloggingsløsning som Bergens Tidende – SPiD. Har du allerede en brukerkonto hos oss, kan du logge inn med samme brukernavn og passord.

I e-posten du har mottatt fra oss finner du din unike rabattkode som gir deg eboken «Elle Melle» gratis. Boken må lastes ned innen 28. mars.

Mer om «Elle Melle» av M.J. Arlidge finner du her

Trenger du hjelp? Ta kontakt med hjelp@ebok.no

Slik henter du eboken din

For deg som har en SPiD brukerkonto hos BT eller EBOK.NO fra før:

1. Gå til nettsiden EBOK.NO på PC, nettbrett eller mobil (ikke app), og klikk Logg inn øverst i høyre hjørne
2. Når du er innlogget – klikk Konto og Løs inn rabatter
3. Fyll inn rabattkoden din – klikk Løs inn
4. Boken lastes nå automatisk ned til Min bokhylle
5. Last ned EBOK.NO-appen for å lese på nettbrett/mobil, eller se lengre ned på siden hvordan du kan lese på PC eller sende til Kindle

For deg som ikke har en SPiD brukerkonto hos BT eller EBOK.NO:

1. Opprett en brukerkonto her
2. Skriv inn e-postadresse og velg passord for å opprette en brukerkonto
3. Du mottar nå en e-post fra Bergens Tidende via SPiD. Klikk på lenken i e-posten for å bekrefte e-postadressen din
4. Du blir så sendt til en side for å fylle inn fornavn, etternavn og fødselsdato. Fyll inn og klikk Lagre.
NB! Her er det viktig at du fyller inn korrekte opplysninger for at vi skal kunne knytte brukerkontoen mot abonnementet ditt.
5. Du har opprettet en brukerkonto du kan ta i bruk hos både BT og EBOK.NO
6. Gå til nettsiden EBOK.NO fra PC, nettbrett eller mobil (ikke app) – klikk Konto og Løs inn rabatter
7. Fyll inn rabattkoden du har mottatt på e-post fra oss – klikk Løs inn
8. Boken lastes nå automatisk ned til Min bokhylle
9. Last ned EBOK.NO-appen for å lese på nettbrett/mobil, eller se lengre ned på siden hvordan du kan lese på PC

Slik leser du ebøker

Du kan lese ebøker fra EBOK.NO i en ebokleser på din PC/Mac, eller i ebok-appen på nettbrett og mobiltelefon.
Når du har lastet ned eller kjøpt en ebok eller lydbok kan du med det samme se den i bokhyllen din på EBOK.NO. Bokhyllen synkroniseres automatisk med EBOK.NO-appene for iPad, iPhone og Android så lenge du logger deg på med samme bruker.

Ebok på iPhone/iPad
Slik leser du ebøker fra bokhyllen din på iPhone/iPad:
1. Last ned EBOK.NO-appen fra App Store
2. Logg inn med samme innloggingsinformasjon som du bruker på EBOK.NO
3. Når du er logget inn, går du til Bokhyllen
4. Trykk på den eboken du ønsker å lese – og så er du i gang

Ebok på Android
Slik leser du ebøker fra bokhyllen din på en Android-enhet:
1. Last EBOK.NO-appen fra Google Play
2. Logg inn med samme innloggingsinformasjon som du bruker på EBOK.NO
3. Når du er logget inn, går du til Bokhylle. Bla til høyre i bokhyllen for å komme til oversikten over alle ebøkene dine.
4. Trykk på den eboken du ønsker å lese – og så er du i gang

Ebok på PC/Mac
Vi anbefaler at du laster ned leseprogrammet Adobe Digital Editions (ADE) for å lese ebøker på PC eller Mac.
Les mer på EBOK.NO sin hjelpeside

Sende ebøker til Kindle
De fleste norske ebøker kan også sendes til Kindle.
Slik gjør du