Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Om Bergens Tidende leserpanel

For at Bergens Tidende skal fortsette å være et attraktivt medie både for våre lesere og annonsører, er det viktig for oss å vite hva du og andre lesere mener. Det være seg om artikler, annonser, produktutvikling, eller markedstrender. Du er en nøkkelperson vi ønsker tilbakemelding fra!

Å være medlem av panelet innebærer at du av og til vil bli bedt om å svare på undersøkelser via web eller e-post. Du kan selv velge hvor ofte du vil motta undersøkelser, og du kan når som helst endre dine opplysninger eller melde deg ut av panelet. Bergens Tidende Leserpanel er et samarbeid mellom Bergens Tidende og CINT. Vi følger norsk lov og bransjens retningslinjer for personvern.

Trykk her for å lese hele vår personvernerklæring

Du blir premiert hver gang du fullfører en undersøkelse. Denne belønningen varierer etter undersøkelsens lengde og vanskelighetsgrad. Pengene betales ut via en elektronisk lommebok. Du kan velge å ta ut pengene i et SuperGavekort, utbetale det til en PayPal-konto eller donere din belønning til Amnesty International, Leger uten Grenser, Unicef eller World Wildlife Fund (WWF). Det er mulig du må nå en viss sum før du kan løse inn eller donere premien.

Vi håper du synes dette virker interessant, og at du vil delta i vårt leserpanel slik at vi sammen kan utvikle en enda bedre avis, på mobil, nettbrett, nett og papir.

Bli medlem