Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

By & folk

By & folk

På By & folk-sidene bringer Bergens Tidende stoff om merkedager livet gjennom. Omtale av jubilanter og andre begivenheter trykker vi gratis. Vi ønsker helst digitale foto, og tekstlengden bør ikke overstige 1800 tegn med mellomrom. Frist er senest tre dager før publisering.

Send inn på e-post til folk@bt.no

Minneord

Teksten skal utformes som en omtale av avdøde, ikke en tale til. Signer med fullt navn og send gjerne med et bilde av nyere dato. Minneord bør ikke overstige 1800 tegn med mellomrom. Sendes på e-post til folk@bt.no

Jubilanter

Bergens Tidende trykker lister over vestlendinger som fyller år. De som ikke ønsker navnet på listen, kan reservere seg på bt.no/jubilant seinest fire virkedager før.

Jubilantomtale

Bergens Tidende trykker gjerne omtale av jubilanter. Teksten bør ikke overstige 1800 tegn med mellomrom. Send med et bilde og signer med fullt navn. Omtalen må være oss i hende senest tre virkedager før trykking. Sendes på e-post til folk@bt.no

<!--

Notiser

Korte meldinger uten bilde om fødsler, forlovelser, giftermål og runde bryllupsdager sendes på e-post til folk@bt.no. Meldingen må være oss i hende senest tre virkedager før.

-->