Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Bergens Tidende på nett

På internett tilbyr Bergens Tidende både det åpne nettstedet bt.no med siste nytt og mange populære tjenester, bt.no for mobil samt eavisen for PC/Mav, leserbrett og mobil som er en fullverdig elektronisk utgave av papiravisen.

bt.no er Bergens Tidendes eget nettsted. Nettsiden vokser kontinuerlig og har 188.000 daglige brukere. bt.no har vært på nettet siden september 1996.

bt.no har nytteverdi for hele Vestlandet og er det eneste nettstedet som dekker både Hordaland og Sogn og Fjordane. På den åpne internett-tjenesten har vi en løpende nyhetsoppdatering, slik at du kan finne de viktigste nyhetene fra inn- og utland mellom avisutgivelsene. Redaksjonens nyhetsreportere følger nyhetene også for internett-utgaven. Her finner du også blant annet bergenpuls.no med egen arrangementsdatabase, en egen fotballtjeneste, friluftstjenesten SPREK og en rekke web-kameraer spredd rundt i Hordaland og Sogn og Fjordane, derav flere med værdata, samt værvarsel og luftmålinger i Bergen sentrum.

Eavisen er en fullverdig elektronisk utgave av hele papiravisen. Du kan lese og bla i eavisen på samme måte som i den vanlige avisen. Med andre ord – du får alt du kjenner fra papiravisen, utenom papiret. Bergens Tidende var først ute med med å tilby sine kunder eavis i Norge. Med alle abonnement har du tilgang til en fullverdig avis fra hvilken som helst datamaskin som er tilkoblet internett eller Ipad/Iphone.

FINN er Bergens Tidendes tjeneste for rubrikkannonser på internett. Sammen med Adresseavisen, Aftenposten, Fædrelandsvennen og Stavanger Aftenblad tilbyr vi Norges største markedsplass på internett: finn.no.