Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Slik får du mer ut av abonnementet ditt

Åtte tips til hvordan du får mest mulig ut av abonnementet ditt:

1. Få BT-godbitene rett i innboksen

Det kan være vanskelig å sortere i informasjonsstrømmen. BTs nyhetsbrev er en guide til de viktigste og mest relevante sakene. Sorteringen gjøres av BTs redaktører og nyhetsledere.

2. Del abonnementet – du har to digitale tilganger

Du kan gi digital tilgang til en annen i huset, bare klikk her. Du oppgir e-postadressen til den du vil dele med, og de mottar en e-post med instruksjoner om hvordan de logger inn.

 DEL HER

3. BT Lytt – alt lydinnhold på samme sted

Har du fått med deg podkastene våre? Nå har vi samlet alt lydinnhold ett sted – i appen BT Lytt. Denne kan du enkelt laste ned fra AppStore og Google Play. Appen er tilgjengelig for alle, men du som abonnent har tilgang til eksklusivt innhold.

4. Digital papiravis – ny utgave hver dag

Med eavis-appen har du tilgang til papiravisen, BT Magasinet, Hus og hjem og A-Magasinet på ett og samme sted. Det kommer ny utgave hver dag.

5. BT Fordel – det lønner seg å være abonnent

Med BT Fordel får du gode tilbud og eksklusive rabatter på kulturopplevelser, reiser, sportsarrangement og mye merSe alle fordelene dine.

6. Bli med på et BT-arrangement!

Vi lar deg oppleve journalistikken på nært hold, og gir deg påfyll av kunnskap på viktige samfunnsområder. Vi arrangerer blant annet debatter, spennende menneskemøter og kulturelle opplevelser. Ta en titt på våre kommende arrangement.

7. Løs kryssord og sudoku digitalt 

Som abonnent har du tilgang til digitalt kryssord, mini-kryss og sudoku. Utfordre deg selv i nye oppgaver hver dag!

8. Søk i BTs historiske arkiv

Du kan søke i avissider helt tilbake til 1868, og få treff på både annonser, bildetekst og artikler. Gå til arkivet.